Catalogul Campaniei curente

Produsele si preturile afisate in catalog sunt oferite doar reprezentantilor Yves Rocher!Va puetti inscrie in Club accesand linkul din butonul de mai jos. Dupa inscriere veti fi contactata prin sms pentru a primi datele de logare. castigandu-va acest statut in cadrul companiei Yves Rocher la logarea pe site veti avea alte preturi si si discounturi fata de preturile unei persoane normale care rasfoieste paginile sitului.Puteti downloada catalogul Yves Rocher al campaniei curente mai jos, in pagina sau la cererea dvs expresa vi-l putem trimite prin curierat rapid, in 48 de ore la dvs acasa.

Doar persoanele care sunt inscrise in Clubul Yves Rocher pot comanda prin intermediul sitului produsele din catalogul campaniei curente. Procedura de inscriere este simpla: va inscrieti prin formular ca reprezentant si in maxim 24 de ore veti primi un SMS cu datele de autentificare in Club

  • Lorem
  • Ipsum
  • Dolor
Doresc sa ma inscriu

Ai INFINITE motive sa te inscrii ca Reprezentant Yves Rocher.NOI ITI OFERIM DOAR CATEVA.

Discounturi pe care nu le intalnesti in magazine, ci doar in Club! 

 DA, ai pana la 30% discount la comanda !


Vei beneficia de produse renumite

Rasfata-te cu produse 99% NATURALE! Brandul Yves Rocher este garantia calitatii produselor realizate in laboratoarele noastre.

Ai o oprtunitate excelenta de a te dezvolta !

Ai o oportunitate excelenta de a te dezvolta Clubul Reprezentantilor Yves Rocher este start-up ul unei afaceri de succes in care imbini ceea ce iti place cu succesul.

Doresc sa ma inscriu

Despre compania Yves Rocher

    Marca poarta numele domnului Yves Rocher, nascut in 1939, un botanist care a inceput prepararea plantelor in podul casei sale. Micul sau laborator era bazat pe respectul pentru Natura dar si pentru Femeie. A ajuns repede celebru si a inceput sa isi vanda produsele prin corespondenta. Politica lui inca din 1959 se pastreaza si acum pentru ca Yves Rocher este compania care ofera sansa fiecarei femei sa foloseasca produsele naturale indiferent de buget, varsta sau preferinte, fiind potrivite fiecaruia. Domnul Yves Rocher a lasat in urma sa o companie multinationala, bazata pe activii unici vegetali, extrasi in mod responsabil pentru planeta si respectarea mediului inconjurator. Stins din viata in 2009, dorinta lui a fost ca viziunea firmei sa ramana aceeasi, procedeele de fabricare a produselor sa fie incadrate in normele de lux pentru respectul consumatorilor sai. Astazi, nepotul sau Bris Rocher, conduce compania multinationala in valoare de peste 2 miliarde de euro, cu peste 16,000 de colaboratori si 250 de filiere vegetale

Catalogul Yves Rocher este lansat lunar, sau la 4 saptamani. Contine promotiile ofertele si cadourile campaniei curente, oferite EXCLUSIV reprezentantilor Yves Rocher. Daca doriti sa beneficiati de aceste oferte va puteti inscrie ca reprezentant in Clubul Yves Rocher.

Formularul de adeziune se completeaza online, simplu ( mai jos, click pe buton) si dupa ce veti fi inregistrati ca membru veti primi datele dumneavoastra pe SMS. Datele furnizate se proceseaza in maxim 24-36 de ore.

La fiecare comanda data pe situl Yves Rocher veti primi si catalog in format fizic, insa daca doriti acest catalog inainte de a comanda va rugam sa ne contactati. Veti primi prin curierat , la costuri minime, similar cu posta Romanaa , in app 24-48 de ore catalogul plus mostre de produse.

Daca doriti catalogul in format fizic va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate in formularul de inscriere. De regula, in 24 de ore puteti primi catalogul Yves Rocher.
            

  • DICOUNT-URI pe care le intalnesti doar in club si nu la magazine

    poti sa beneficiezi doar de statutul de membru de club si sa ai cele mai mari discount-uri precum si reducerile specifice din catalog pentru fiecare campanie. Astfel cele mai iubite parfumuri si creme Yves Rocher vor sosi la tine la usa cu preturi de invidiat. 

  • Daca iti doresti ai tot suportul nostru pentru a deveni lider

    Echia noastra este cunoscuta pentru realizarile extraordinare in cadrul Clubului. Vei beneficia de toata experienta si suportul nostru daca iti doresti: prin seminarii online si offline, infrastructura de transport prin curierat rapid suport in marketing on si offline. 

  • Clik pe coperta catalogului de maj jos pentru a-l descarca in format .pdf!

Procesam cererile de inscriere ca reprezentant in maxim 24-36 de ore.

Dupa inscriere vei primi SMS cu datele de logare in club. Daca iti exprimi intentia de a deveni lider atunci te vom contacta pentru detalii. Cataloagele in format fizic sunt trimise la cerere prin Curierat.

Aducem doar beneficii, nu exista obligatii...