Yves Rocher Romania

beneficiile minunate de a fi in Yves ROcher ROmania

Ce reprezinta Yves Rocher Romania?

YR Romania este filiala din Romania a celebrei companii Yves Rocher. Dar mai presus de toate, pentru noi reprezinta o comunitate de oameni minunati, plini de energie, cu idei minunate. Etse o comunitate in care toate idealurile noastre prin realitate sustinuti de dinamica dezvoltarii grupului Rocher.

Daca doresti sa te inscrii ca reprezentant in acesta comunitate minunata din Romania iti recomandam sa o faci aici.

Grupul Rocher a revolutionat industria produselor cosmetice si a adus frumuseste in intreaga lume. Peste 30 mil de femei din diverse tari, inclusiv din Romania se bucura azi de acest brand.

In Romania grupul Rocher numara peste 40 de magazine situate in spatii selecte precum si peste 10.000 de reprezentanti de succes ai Clubului care au beneficii de pe urma recomandarii produselor printre cunoscuti. Ca numar de angajat grupul Yves Rocher are peste 16.000 de persoane din multe tari ale lumii inclusiv Romania si produsece aproximativ 350 milioane de produse cosmetice pe an si le distribuie in mai mult de jumatate din tarile lumii. Yves Rocher Romania are privilegiul de a se numara printre aaceste comunitati si piete de desfacere si beneficiaza de extraordinarele produse ale brandului.